29.10.2014

“İMGA Group”, Çanakkale’de yeni alışveriş merkezi projesi olan "My Store Concept" e imzasını atıyor.

İnşaat sektöründen Akaryakıt sektörüne kadar pek çok alanda faaliyet göstererek Türkiye ekonomisine hizmet etmeyi sürdüren “İMGA Group”, Çanakkale’de yeni alışveriş merkezi projesi olan "My Store Concept" e imzasını atıyor. 40.000 metrekare alan üzerine kurulan 145 mağazanın yer aldığı proje Balıkesir - İzmir karayolu üzerinde yer alıyor.

145 adet işyerinin olacağı Mystore Concept’te, beyaz eşya, mobilya, elektronik, zücaciye, aksesuar, halı, ev tekstili, çeyiz, kuyumcu, tekstil ürünleri, hazır giyim, mutfak ve banyo gereçleri gibi birçok ürünü bulmak mümkün olacak. Büyüklüğü ile de Çanakkale’nin bu konseptteki ilk ve tek projesi olarak dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili olarak İMGA Group Yönetim Kurulu Başkanı Yük. Müh. Necip İMGA, "Çanakkale halkının daha mutlu, daha huzurlu ve daha konforlu bir hayatı hak ettiğini düşünüyoruz. Marmara ve Ege arasında tarihi bir köprü vazifesi gören Çanakkale'nin bizim projemiz gibi daha pek çok projeye ev sahipliği yapabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle de Çanakkale'ye yaptığımız bütün yatırımları sadece kent ekonomisine değil aynı zamanda bütün ülke ekonomisine katkı sağlayacak şekilde planlıyoruz. Proje tamamlandığında Çanakkale’nin inci gibi bir merkez daha kazanmış olacağına inanıyoruz." diyerek görüşlerini ifade etti.

0 (212) 665 98 27/28

info@imga.com.tr

Merkezefendi mah. Tercüman Sit. A9 D: 5-6-8,Cevizlibağ, Topkapı, İstanbul

E-Bülten

" E-posta listemize kayıt olun ve projelerimizden ilk siz haberdar olun "

Spam mail gönderilmeyecektir.

Hakkımızda

İmga Group'un temeli 1974 yılında Yüksek Mühendis Necip İMGA ve Servet İMGA tarafından atılmıştır. Bu tarihten itibaren ticari ve inşaat faaliyetleri hızla devam ederek, 1983 yılında İMGA İNŞAAT PREFABRİK BETON SAN. VE TİC. A.Ş. olarak şirketleşmiştir.

Devamı

Haberler

  • İmga İnşaat yenilenen web sitesiyle yayında.